Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Stöd artrosforskningen

Var med och stöd Artrosportalen.se och artrosforskning för att skapa en bättre framtid för alla som lider av ledsjukdomen artros!

Det bästa sättet att få bättre förståelse för sjukdomsmekanismer vid artros, för att exempelvis ta fram nya bättre behandlingar, är forskning. Medicinsk forskning av hög kvalitet kostar dock mycket pengar. Drift av Artrosportalen.se för att sprida senaste information och forskningsresultat till allmänheten kostar också pengar. 

Du kan hjälpa till att göra detta möjligt genom att ekonomiskt stödja vår verksamhet vid Lunds universitet. Artrosportalen.se och Lund University Osteoarthritis Division (LOAD) är koordinerade av enheten för klinisk epidemiologi, Institutionen för kliniska vetenskaper Lund, vid medicinska fakulteten.

Vårt kontonummer är: 

Bankgiro 830-6599

Märk din gåva med ordet "Artrosportalen"

Tack för ditt stöd!

Donationer används både till artrosforskning och upprätthållandet av Artrosportalen.

Det finns inget minimibelopp och inget belopp är för litet. Du väljer själv hur mycket du vill och kan bidra med. Varje krona bidrar till vår forskning och upprätthållandet av Artrosportalen.

Det gör donatorrelationer vid Lunds universitet. De ansvarar i första hand för finansieringen till universitetets verksamheter. 

Ja, via din bank kan du skapa en automatisk månadsinsättning till universitetets bankgironummer.

Har du fler frågor som rör donationer?

Kontakta oss genom att mejla kontakt [at] artrosportalen [dot] se (subject: Donationer) (kontakt[at]artrosportalen[dot]se)