Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Mitt liv med artros

Här kan du läsa patienthistorier berättade av personer som lever med artros. Skriv gärna till oss om du har egna erfarenheter av artros som du vill dela med dig här på Artrosportalen.

En kvinna i blå- och vitrandig t-shirt och silvrig cykelhjälm står och håller i en cykel och tittar till sidan. Foto.

Lever du med artros vill vi på Artrosportalen gärna höra din historia och eventuellt dela dina erfarenheter med våra besökare.

Det spelar ingen roll hur gammal du är eller hur länge du har haft artros. Vi välkomnar alla erfarenheter gällande ditt liv med sjukdomen, vare sig det handlar om behandlingar, vardagsliv eller annat. Kanske har du en historia om hur träning eller din protesoperation förändrade ditt liv, eller hur du levt med artros sedan du var ung. Alla historier är intressanta för oss och kan också bli viktiga för andra som besöker Artrosportalen.

Vi kommer tyvärr inte kunna publicera alla historier på Artrosportalen utan väljer ut vilka som kommer att delas på hemsidan.

Skicka gärna med en bild antingen på dig själv eller något annat som du tycker passar till din historia. Om din historia publiceras på hemsidan kan eventuellt bilden du skickat med också komma att publiceras. Det utgår ingen ersättning för inskickade eller publicerade bidrag. 

Mejla oss med din historia på kontakt [at] artrosportalen [dot] se (subject: Min%20historia) (kontakt[at]artrosportalen[dot]se)

Tack för din medverkan! Vi ser fram emot att höra från dig.